Wie zijn we?

Beschutte Werkplaats Mivavil werd in 1965 opgericht in Vilvoorde. Vandaag de dag stelt Mivavil 50 mensen met een arbeidshandicap tewerk, die tijdelijk of definitief niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen.

Deze werknemers staan dagelijks klaar om samen met hun monitoren voor de Mivavil klanten creatieve en  kwaliteitsvolle oplossingen te bieden voor de meest uiteenlopende opdrachten en dit aan een eerlijke prijs.

Door samen te werken met het maatwerkbedrijf Mivavil, trekt u niet alleen professionele ondersteuning aan voor de werking van uw bedrijf, maar tegelijkertijd geeft u een concrete invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Hebt u een opdracht voor ons, dan kunnen wij deze uitvoeren ofwel in onze ateliers, ofwel komt er een ploeg onder leiding van een monitor naar uw bedrijf  in enclave werken.

Mivavil vormt samen met De Kringwinkel ViTeS, de bedrijvengroep SPIT en TELEVIL de VITES-GROEP. Als groep  maatwerkbedrijven bouwen we een duurzame organisatie uit. Permanente ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening en coachende ondersteuning van de medewerkers zijn hierbij prioritair.

Wij behalen in 2021 het kwaliteitslabel Q for WSE SCAN!

Meer items

Waarden Missie & Visie

Olmstraat, 348 1800 Vilvoorde
info@vites.be
T 02 255 19 40


Privacy
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x